Aparthouse

Hospitality-smještaj


Hospitality je , po definiciji "odnos između gosta i domaćina, ili praktični čin gostoljubivosti". Potpuno opremljeni apartmani nude suvremena rješenja po mjeri gosta, čineći njegov boravak ugodnim, zadovoljavajući njegova očekivanja i ostvarujući nezaboravno iskustvo.Spoj tradicije, povijesti i fascinantne prirode upotpunjen je izgledom i opremom naših smještajnih jedinica.

Svi naši apartmani klasificirani su s 3* i 4* , sa kompletno  opremeljenim kuhinjama i kupaonama, te sat/tv prijemnicima.

 

Objekt nekada i sada:


Stambeni objekt "Magic on Una" završen je tijekom 2012 godine. Nalazi se u najstarijoj zaštićenoj povijesnoj jezgri  grada, 20-ak metara od hotela Central, na samoj obali rijeke Une. Neposredni kontakt s fascinantnom prirodom.
 
 
 
 
 
 
 
Objekt je faksimilna rekonstrukcija stare gospodske građanske kuće iz 19 stoljeća, rekonstrukcija i gradnja  izvršene uz nadzor Ministarstva kulture RH. Kuća može smjestiti za noćenje do 20 osoba, i idealna je za organizaciju adventure događanja,  teambuilding programa, ili obiteljskih odmora na rijeci. Postojanje vanjskog i unutarnjeg velikog centralnog prostora za druženje svih gostiju.
Osim potpune smještajne opremljenosti apartmana klasificiranih sa 3* i 4* gostima je na raspolaganju veliki roštilj, peka, ražanj. Kupanje u rijeci tijekom ljeta moguće neposredno pred kućom (stepenice i tuš prema rijeci).
 
Zaštićeno unutarnje dvorište pruža siguran prostor za čuvanje donešenih bicikala, kajaka ili dječjih igrački za vodu.
 
Veliko besplatno gradsko parkiralište ca 50 metara od kuće.
 

 
 
Powered by CouchCMS